Izrada suhih estriha

Kontakt

Izrada suhih estriha

Izrada suhih estrihaUkoliko je stanje u vašem objektu takvo da zahtijeva povišenje veće od 3 cm tada u obzir dolazi izrada suhog estriha.
Suhi estrih se sastoji od glinenih kuglica 1-4 mm koje pospješuju toplinsku i zvučnu izolaciju, u nekim slučajevima, a pogotovo kod stare gradnje i podova na daskama koristi se paropropusna-vodoneoropusna folija kao podloga , one su lako nivelirajući materijal kojim podloga dobija svoju ravninu, zatim koristimo kamenu vunu debljine koju odredjuju kotne visine u prostoru te OSB ploče od drvene iverice i slično one imaju utor i pero radi lakšeg spajanja i još dodatno lijepimo spojeve ploča.
Suhi estrih ili plivajući podovi praktični su iz nekoliko razloga, povećava se komfor stanovanja zbog uvjerljive izolacije buke prenošene zrakom i pri hodanju, elementi se postavljaju brzo i jednostavno uz vrlo kratko vrijeme ugradnje, mala težina (cca 25 kg/m2 gotovog poda) rješava nas statičkih problema i opterećenja nosive konstrukcije te ima posebne prednosti kod lakih stropova u gotovim kućama i starim gradnjama i nakon što je estrih izveden praktički odmah možemo početi postavljati podne obloge.

Kontaktirajte nas

Imate potrebu za našim uslugama? Slobodno nas kontaktirajte putem emaila ili kontakt broja.

Autoklub global-tape

Parketi Silaj je tvrtka za podopolagačke usluge, postavljanje parketa, deckinga i laminata.
Korijeni preduzeća nastaju 1963 . godine u Sisku kada Zvonko Silaj zavšava parketarsko - stolarski zanat kod majstora Petračić Ive te se započinje samostalno baviti podopolagačkim poslom,uključivši u posao svoje sinove Mladena i Igora obrt se širi...Pročitaj više

Kontakt


Adresa: Doktora Ive Stipćića 51, 44000 Sisak