Stručno savjetovanje

Kontakt

Stručno savjetovanje

Stručno savjetovanjeAko imate želju u Vaš dom postaviti parkete ili renovirati već postojeće parkete trebate nekog tko je stručan za te poslove. Zasigurno ste se već savjetovali u krugu svojih prijatelja ili rodbine oko izbora parketa ili tko zna kojeg majstora no svakako pošto je riječ o zahtjevnom poslu i skupim materijalima trebate nekog tko je posjeduje iskustvo rada s parketima i poznaje tehnologiju današnjih materijala. Ono što mi nudimo su u suradnji s Vama izbor samih parketa ovisno o već postojećem prostoru i kotnim visinama u njemu, zatim ovisno o stanju podloga način njihovog tretiranja; ako su starije eventualno saniranje, no svakako premazivanje predpremazima za što bolje učvršćivanje podloge, ljepila i parketa.

Ovisno o izabranom parketu i vrsti slaganja odabire se vrsta ljepila te adekvatan predpremaz. Zatim rješavanje pitanja u vezi vlažnosti samog objekta i podloga prije samog postavljanja te načina regulirana vlage nakon postave. Oko rasporeda izvodjenja radova (ako ih je više). Izboru laka ili eventualnog bajca. Savjeti oko održavanje parketa. Obratite nam se bez ustručivanja s bilo kakvim pitanjem!

Kontaktirajte nas

Imate potrebu za našim uslugama? Slobodno nas kontaktirajte putem emaila ili kontakt broja.
Autoklub global-tape

Parketi Silaj je tvrtka za podopolagačke usluge, postavljanje parketa, deckinga i laminata.
Korijeni preduzeća nastaju 1963 . godine u Sisku kada Zvonko Silaj zavšava parketarsko - stolarski zanat kod majstora Petračić Ive te se započinje samostalno baviti podopolagačkim poslom,uključivši u posao svoje sinove Mladena i Igora obrt se širi...Pročitaj više

Kontakt


Adresa: Doktora Ive Stipćića 51, 44000 Sisak