Panel parketi

UslugeKontakt

Panel parketi

Panel parketPanel parket je podna obloga od drveta sastavljena od dva ili tri sloja. Jednostavno se montira – plivajući sa klik suhomontažnim načinom spajanja. Plivajući način montaže skraćuje vrijeme potrebno za postavljanje parketa.

Suhomontažni način montiranja osigurava jednostavno i čisto polaganje parketa po kojem možete gaziti odmah nakon završetka posla. Parket možete polagati i na klasičan način lijepljenjem cijelom dužinom na podlogu. Također je pogodan za ugradnju na podna grijanja. Proizvodi se u različitim dekoracijama vrstama drvata i dolazi u pločama koje podsjećaju na laminatne ploče.

Troslojni gotov parket sastoji se od tri međusobno slijpljena sloja drvenih lamela. Donji sloj je stabilizirajući sloj od ljuštenog furnira mekog drva debljine 2 mm, srednji sloj čini lamela od mekog drva debljine 9 mm, a gornji sloj lamela od različitih vrsta tvrdog drveta debljine 4 mm.

Ovakva struktura omogućava izvedbu troslojnog parketa u velikim dimenzijama 2200x200x15mm, te smanjuju se naprezanja u drvetu (smanjeno usukavanje, bubrenje i utezanje). Lak se nanosi strojno u 7 slojeva sa UV sušenjem.

Kontaktirajte nas

Imate potrebu za našim uslugama? Slobodno nas kontaktirajte putem emaila ili kontakt broja.

Autoklub global-tape

Parketi Silaj je tvrtka za podopolagačke usluge, postavljanje parketa, deckinga i laminata.
Korijeni preduzeća nastaju 1963 . godine u Sisku kada Zvonko Silaj zavšava parketarsko - stolarski zanat kod majstora Petračić Ive te se započinje samostalno baviti podopolagačkim poslom,uključivši u posao svoje sinove Mladena i Igora obrt se širi...Pročitaj više

Kontakt


Adresa: Doktora Ive Stipćića 51, 44000 Sisak